Kategori

Actionsport

Go-kartLaserdomePaintball

Actionsport är ofta populärt bland barn och ungdomar. Med actionsport avses aktiviteter som får barn att svettas och känna spänning. Letar du efter en fartfylld spännande aktivitet så hittar du ställen som erbjuder go-kart, laserdome och paintball här. För bilintresserade barn är go-kart ett riktigt äventyr. Att få köra en bil själv är en häftig känsla. Många ställen där man kan köra go-kart har idag långa kurviga banor med elektronisk tidtagning och möjlighet att följa varvtider och se resultat på TV-skärmar.

Laserdome och paintball

För lite äldre ungdomar kan även andra actionsporter som laserdome och paintball också vara riktigt spännande. I laserdome jagar man varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. På sig har man sensorklädda västar och så är man utrustade med laservapen i händerna. Paintball utförs ofta utomhus där man rör sig i skog mellan uppbyggda hus och skydd där man skjuter färg på varandra. Flera ställen kan även erbjuda andra aktiviteter, som segway eller annat. Se respektive ställe för att få full information om utbudet. Få en adrenalinkick tillsammans med barnen genom att testa en lite tuff och cool actionsport.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.