Kategori

Aktivitetshus

Andra aktivitetshus Lekland

Aktivitetshus och lekland är ställen där barn kan få utlopp för allt från vetgirighet till energi. Gemensamt för aktivitetshusen är att de stimulerar barns kreativitet och nyfikenhet. Barn tycker om att lära sig nya saker, prova på olika maskiner och se hur saker och ting fungerar. Här får barnen själva ofta göra olika experiment och testa vad som händer om man utför dessa. På ett vetenskapscentrum finns alltid saker att göra.

Lekland

På leklandet är istället oftast leken i centrum. Här finns alla möjliga redskap som klätterställningar, bollhav, tunnlar, trampoliner till rutschkanor och mer som gör att barn vill leka, hoppa och busa. Här får barnen även tillfälle att få motion och att öva upp sin koordination. Lek kan också bidra till att barn lär sig nya saker och utvecklas och växer. På leklandet går det bra att leka, skoja och busa med andra barn eller med sina föräldrar.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.