Kategori

Andra aktivitetshus

Andra aktivitetshus har vi valt att kalla de ställen som inte är rena lekland utan ställen där barn kan få utlopp för sin vetgirighet, nyfikenhet och kreativitet. Inriktningarna på aktivitetshusen kan ofta variera mellan en mer vetenskaplig inriktning och rena verkstäder med experiment av olika slag. Gemensamt för aktivitetshusen är att de stimulerar barns kreativitet och nyfikenhet. Barn tycker om att lära sig nya saker, prova på olika maskiner och se hur saker och ting fungerar.

Öka nyfikenheten på ett aktivitetshus, ett upplevelsecenter eller ett vetenskapscentrum

Att besöka ett aktivitetshus tillsammans med sitt barn kan på många sätt också vara roligt och intressant även för en som är vuxen. Det finns mycket intressant att lära och och det är roligt att förundras och upptäcka nya saker tillsammans. Att besöka ett aktivitetshus, ett upplevelsecenter eller ett vetenskapscentrum är ofta en intressant upplevelse och samtidigt en rolig barnaktivitet. Barn växer genom att upptäcka nya saker och här väcks dessutom nyfikenheten till liv.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.