Kategori

Äventyr & klättring

ÄventyrKlättring

Äventyr & klättring är aktiviteter som passar både barn och ungdomar. Exempel på äventyr kan vara häftiga höghöjdsbanor som motiverar stora och små att utmana sig själv. En höghöjdsbana är ofta en kombination av klättring, sport och lek högt över marken. Man tar sig runt mellan träden på en hinderbana som består av allt från balansgång på stockar, repbroar, ziplines och spindelnät. Vissa höghöjdsbanor kan avslutas med ett fritt fall på flera meter.

Klättra inomhus

Det finns också många ställen som erbjuder klätterväggar där man kan öva upp sin klättring. Här ställs man inför spännande utmaningar och man får träna både muskler och spänst. Man brukar säga att klättring är en fysiskt och mentalt utmanande sport som är lätt att prova men svår att bemästra. Det är på flera sätt energigivande, även för den som är vältränad. Många klätterställen erbjuder kurser och klätterväggar för barn. Ta reda på vad som gäller för just den anläggning som du är intresserad av att besöka.

Äventyr & klättring innehåller många utmaningar. Utmaningar stärker självförtroendet. Här finns att göra för både äventyrslystna barn och glada klätterapor.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.