Kategori

Bad

Bada inne Bada ute

Bad inomhus är nog en lika omtyckt aktivitet som bad utomhus. Att åka till ett badhus eller en simhall är roligt för både barn och vuxna. Bad är också en rolig familjeaktivitet. För de lite mindre barnen finns numera ofta tempererade pooler eller plaskdammar med ett lite mindre vattendjup. Det gör det det lite mindre otäckt att gå ner i vattnet. Flera inomhusbad har idag plaskdammar eller barnpooler. Att besöka ett äventyrsbad brukar även vara ett bra sätt att få med lite äldre barn till badhuset. Här finns även ofta en bubbelpool om man vill ta det lite lugnt.

Bada utomhus

Att bada ute är en extra populär barnaktivitet under sommarmånaderna. Vissa föredrar en fin sandstrand. Andra vill helst bada i pool. Vilket utomhusbad man än tycker bäst om finns det en mängd olika badställen att upptäcka. Större städer har ofta särskilda plaskdammar som sommartid brukar vara mycket välbesökta. Många kommuner har också utomhuspooler som brukar vara öppna under sommarmånaderna.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.