Kategori

Båt & paddling

BåtturerPaddling

Båt & paddling är två roliga aktiviteter som brukar locka både stora och små. För yngre barn kan båtturen i sig innebära ett stort äventyr. Det lockar gärna till nyfikenhet och skratt. Att åka båt tillsammans med barn blir också ofta en kul upplevelse. I vissa städer finns möjlighet att ta olika båtturer till vissa särskilda utflyktsmål. Men ibland kan istället resan med båt utgöra själva utflykten. Större städer kan ibland erbjuda båtturer med guide. Ibland finns det även möjlighet att ta lokala båtar ut i skärgården. Att ta en tur med en båt bjuder ofta på fin natur och vacker utsikt. Är man kvar i staden kan det också vara en lite annorlunda upplevelse att se en stad från vattnet.

Att paddla med barn

Vill man hellre röra på sig själv är det också roligt att paddla. Paddling är också bra träning och ger ett bra tillfälle att vara utomhus ihop. På vissa ställen finns kanoter att hyra. Kanotuthyrning finns både på små och stora orter. Att paddla med barn är roligt, det brukar vara en spännande upplevelse för alla inblandade. Att ge sitt barn lite båtvana kan också vara både bra, nyttigt och roligt. Glöm dock inte att tänka på säkerheten och se till att barnen har flytväst på sig.

Njut av utomhuslivet med båt & paddling.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.