Kategori

Båtturer

Båtturer brukar roa både barn, ungdomar och vuxna. Att åka båt kan vara en mysig aktivitet att göra tillsammans med sitt barn. Det finns ofta mycket att titta på tillsammans och är fascinerande på flera sätt. Flera bolag erbjuder båtturer ut till olika utflyktsmål i exempelvis skärgården. Vill man övernatta i skärgården brukar det också finnas både enklare vandrarhem och hotell att övernatta på. På vissa öar kan det även finnas restauranger i varierande prisklasser. Läs gärna på i god tid innan vad som gäller för den tur som du är intresserad av.

Guidad tur med båt tillsammans med barnen

Ibland kan istället själva båtresan utgöra själva aktiviteten. I vissa städer finns möjlighet att ta en båttur eller citytur med guide. På en guidad båttur finns det också möjlighet att lära sig lite om omgivningarna. Att ta en tur med en båt bjuder dessutom ofta på fin natur och vacker utsikt. Är man kvar i staden kan det också vara en lite annorlunda och häftig upplevelse att se en stad från vattnet. Att ta en båttur tillsammans med sitt barn är en härlig barnaktivitet en solig dag.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.