Kategori

Dans

Dans för barn är ofta roligt och utvecklande. Idag finns det dansgrupper även för mindre barn som tycker att det är roligt att röra på sig till musik. För riktigt små barn bör man som föräldrar också vara med på passen och dansa med barnen. I dessa barngrupper kan barn röra på sig och introduceras för dansen på ett lekfullt sätt. För dessa yngre barn handlar det ofta mer om rörelse till musik än särskilda danssteg. Vartefter att barnet blir äldre finns möjlighet att lära sig mer avancerade steg och uttryck. För barn kan det finnas dansgymnastik, hiphop, balett och showdance och en mängd andra danser att delta i.

Dans för barn och ungdomar ger motion och glädje

I dansen får barn utlopp för sin energi, men får också en bättre kroppskontroll, motion och glädje. I förlängningen får barnen också lära sig att ta plats och synas. Vill man istället gå på en dansföreställning särskilt utvecklad för barn finns det också. Dans är en härlig barnaktivitet för barn och unga.

 

 

Filtrera

    Ingen träff

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.