Kategori

Film

Film fångar de flesta barn. Att gå på bio blir ofta en speciell upplevelse för barn som kanske annars är vana att se på TV eller padda. Här syns figurer och miljöeri ett mycket större format och det är roligt att titta tillsammans med andra barn. Film för barn visas ofta på större biografer på samma ställen som även visar biofilm för vuxna. Där kan visas tecknat och spelfilm med barninriktning. Numera finns ibland även särskilda biografer för barn där man presenterar filmföreställningar särskilt inriktade på barn. Barnfilm finns idag för små bebisar, men oftast för ungefär två år och uppåt.

Film för föräldralediga med barn

Det kan också finnas vuxenfilm för föräldralediga, där det finns möjlighet att ta med sitt barn på filmvisningen. Där kan det finnas möjlighet att värma mat i microvågsugn och närhet till skötbord. Ofta finns det möjlighet att ställa sin barnvagn utanför salongen eller i närheten.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.