Kategori

Go-kart

Go-kart är en populär actionsport för många barn och ungdomar. För bilintresserade barn är go-kart ett riktigt äventyr. Att köra bil på en go-kartbana med sitt barn är en riktigt kul aktivitet. Även lite äldre barn kan uppskatta aktiviteten. Att köra själv kan vara en otroligt häftig upplevelse. Flera ställen kräver att man har en viss längd och kanske också uppnått en viss ålder. Det kan därför vara bra att ta reda på vad som gäller innan man beger sig med barnen till en go-kartbana. Det kan också vara bra att känna till att många banor erbjuder lite olika upplägg och att priserna kan variera beroende på åktid.

Go-kartbanor

Många ställen där man kan köra go-kart har idag långa kurviga banor med elektronisk tidtagning. Här finns även möjlighet att följa varvtider och se resultat på TV-skärmar. Vissa anläggningar erbjuder go-kartbanor inomhus och utomhus.

Passa på att uppleva farten och känslan tillsammans. Nu kör vi.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.