Kategori

Bada inne

Bada inne i ett badhus eller i en simhall är roligt för både barn och vuxna. Många av badhusen idag har olika pooler. Ibland kanske man önskar ägna sig åt simning och ibland vill man bara leka. På vissa ställen finns även skojiga äventyrsbad för hela familjen. Vad man än bestämmer sig för så är badet tillsammans med barnen en mysig upplevelse att göra ihop.

Att bada med små barn

För de lite mindre barnen finns numera ofta tempererade pooler eller plaskdammar med ett lite mindre vattendjup. Det gör det det lite mindre otäckt att gå ner i vattnet. Flera inomhusbad har idag också en barnpool med lite varierande inslag som en rutschkana eller ett roligt baddjur.

Att bada med större barn

Att besöka ett äventyrsbad brukar även vara ett bra sätt att få med lite äldre barn till badhuset. Här kan finnas allt från spännande grottor att simma in i, snirkliga vattenrutschbanor, sprutande fontäner, härliga vattenfall. Ibland finns även coola trampoliner som kan uppmuntra till dykning och mycket mer. Tröttnar man på all aktivitet kan det ibland också finnas möjlighet att ta igen sig eller slappna av i en böljande bubbelpool.

Idag, om man vill bada inne, finns det även flera badhus och simhallar som erbjuder simskolor på olika nivåer för barn som bara vill bekanta sig med vatten eller lära sig de olika simsätten. Oavsett om man vill motionssimma eller leka när man besöker ett badhus finns där något för alla. Dessutom är det en utmärkt sysselsättning regniga dagar som förenar både nytta och nöje. Spana in vilka inomhusbad ni kan finna hos oss eller var du enkelt kan finna en simhall i ditt närområde. Simma lugnt.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.