Kategori

Klättring

Klättring är en riktigt rolig aktivitet för både barn, ungdomar och vuxna. På senare år har det uppstått många anläggningar som erbjuder klättring. Väljer man att klättra inomhus så finns det idag många ställen som erbjuder klätterväggar där man kan öva upp sin förmåga. De olika väggarna erbjuder både utmaningar för nybörjare och mer erfarna klättrare. Genom att klättra tränar man både upp sina muskler och sin spänst. Att klättra är på flera sätt energigivande, även för den som är vältränad. Många klätterställen ordnar kurser och flertalet har också särskilda klätterväggar för barn. Ta reda på vad som gäller för just den anläggning som du är intresserad av att besöka.

Testa att klättra tillsammans med ditt barn

Att klättra är en spännande och omväxlande aktivitet som många barn tycker är rolig att göra. Det innebär dessutom många utmaningar. Utmaningar hjälper till att stärka självförtroendet. Delta gärna och utforska aktiviteten tillsammans med barnen. Genom att testa detta tillsammans främjas också samarbetet er emellan.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.