Kategori

Lekland

Att besöka ett lekland gillar de flesta barn. Här är leken i centrum. Man hittar allt från klätterställningar, bollhav, tunnlar, trampoliner till rutschkanor och mer som gör att barn vill leka, hoppa och busa. Här får barnen även tillfälle att få motion och att öva upp sin koordination. Barn får också lära sig att samsas och ta hänsyn till varandra. Lek kan också bidra till att barn lär sig nya saker och utvecklas och växer. Här går det bra att leka, skoja och busa med andra barn eller med sina föräldrar.

Lekland finns på många ställen i Sverige och har ett lite varierande utbud. Läs gärna på innan så du vet vad som gäller för just den anläggning som ni funderar på att besöka. Att åka med sitt barn till en lekland är en rolig sysselsättning som gör barnen glada och benen fulla med spring.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.