Kategori

Paintball

Paintball är en rolig och spännande aktivitet för barn och ungdomar. Oftast rör man sig utomhus. Många banor finns i skogen. Där rör man sig mellan olika slags uppbyggda hus och skydd. I spelet skjuter man färg på varandra. Vissa anläggningar har dessutom särskilda tävlingsbanor. Läs gärna på innan ditt besök vilka banor en viss anläggning erbjuder och vad som skiljer de olika banorna åt. Ta ställning till om det är någon särskild bana som ni vill prova på. Flera ställen som erbjuder paintball kan även ha andra actionsporter eller aktiviteter som segway i sitt utbud. Hör med respektive ställe för att få full information om utbudet.

Vid vilken ålder är det lämpligt med paintball?

Är du osäker på om ditt barn är för litet för att testa paintball, så kontakta gärna arrangören först, för att höra vad de tror. Det här är en spännande aktivitet och något man kan göra för att stärka sammanhållning och samarbete. Samtidigt är det en bra möjlighet att röra sig på ett lekfullt sätt utomhus. Testa paintball ihop med ditt barn och få en adrenalinkick tillsammans.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.