Kategori

Pool

Att bada utomhus i pool kan ofta kännas bra och kontrollerat med barn. Det är ofta en skön och behaglig upplevelse. Bor man i en större stad finns inte alltid poolbad i en omedelbar närhet. I flera kommuner i till exempel Stockholm har man flera simbassänger som är öppna under sommarmånaderna. Flera av dem har gratis inträde och kanske en kiosk där det finns möjlighet att köpa lite fika eller glass att äta vid poolen. På andra ställen centralt i stadsmiljön kan det finnas plaskdammar för mindre barn. Där går det också utmärkt att ta sig ett litet dopp på eftermiddagen.

Bada säkert med barn i pool

I poolen kommer knappast några stora vågor och ofta är vattendjupet lite lägre i särskilda barnpooler.Dessutom slipper man att få med sig en hel sandstrand hem. Är man rädd för att ens barn ska halka finns särskilda praktiska badskor för barn som man kan köpa. Glöm heller inte simpuffar eller simkuddar och simdyna.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.