Kategori

Skridskor

Skridskor är en rolig sysselsättning för både stora och små barn, även om det kan vara svårt att hålla balansen ibland. Åka skridskor kan man göra ute på hockeyrinkar som tillhör sportanläggningar. Ibland finns det även särskilda inomhushallar där det gå bra att åka. Ishallar brukar ofta även ha läktare eller bänkar där det finns möjlighet att vila benen efter en stund. I vissa kommuner kan man ibland spola grusplaner vintertid och där göra plats för skridskoåkning. Ofta finns det möjlighet att åka där även sent på kvällen då man kan ha stora lampor uppsatta för ändamålet. Testa att öva teknik eller spela ishockey eller bandy.

Att åka skridskor med barn

När du åker med barn, tänk på att skridskorna inte sitter för tight. Det är också viktigt med ett bra hälgrepp och ett spänne som spänner bra över ankeln. Glöm heller inte hjälmen. På vissa ställen finns det möjlighet att låna eller hyra utrustning. Ta reda på vad som gäller där du bor.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.