Kategori

Strand

Strandbad är extra populärt sommartid. Vissa familjer vill gärna hitta en lång härlig strand med finkorning sand, medan andra föredrar klippbad. Badar man med små barn är strandbad kanske att rekommendera, där risken för att barnen faller eller snubblar är lite mindre. Att bada med barn kräver förstås en viss försiktighet. Det är viktigt att tänka på säkerheten. Tänk på att använda simpuffar eller simdyna för ej simkunniga barn. Fast framför allt är det en möjlighet till en fin och rolig stund tillsammans. Små barn brukar tycka särskilt mycket om att sitta i strandkanten och gräva och leka.

I varje kommun finns en mängd olika utomhusbad med ett flertal olika badställen att upptäcka. Ibland kan det dock vara svårt att veta vart man hittar de bästa utomhusbaden eller de bästa stränderna. Svårast är det på orter som man kanske inte brukar besöka, där man inte har samma lokalkännedom. Här nedan tipsar vi om några bädpärlor i vårt avlånga land.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.