Kategori

Bada ute

Att bada ute är en extra populär barnaktivitet under sommarmånaderna. Vissa föredrar en fin sandstrand. Andra vill helst bada i pool. Vilket utomhusbad man än tycker bäst om finns det en mängd olika badställen att upptäcka. Att bada med barn kräver förstås en viss försiktighet, men framför allt är det en möjlighet till en fin och rolig stund tillsammans. Ibland kan det dock vara svårt att veta vart man hittar de bästa utomhusbaden. Värst är det på orter som man kanske inte brukar besöka. Ett riktigt bra strandbad kan också vara mysigt sommartid. Att bada ute kan ju också vara extra trevligt om man har mindre barn då de kan sitta i strandkanten och gräva och leka.

Bada med barn i stan

Semestrar man i någon av landets större städer som Stockholm eller Göteborg kan det vara extra svårt att veta vart man ska bada utomhus. På vissa ställen finns särskilda plaskdammar som brukar vara mycket välbesökta under sommarmånaderna. Många kommuner har också utomhuspooler som är öppna under sommarmånaderna. Flera av dem har gratis inträde och kanske en kiosk eller möjligheter till att köpa lite fika eller glass att äta vid poolen.

Simma och leka hör barnåren till. Skapa dina bästa badminnen för din familj genom att hitta till de bästa badplatserna.

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.