Annonsering

Nå ut till alla Sveriges barnfamiljer!

Vill du finnas med eller annonsera på Barnguiden.com? Då har vi flera olika möjligheter för dig som företag. Vi har vissa standardlösningar och sen kan vi självklart alltid diskutera vad vi kan göra för att du ska synas ännu mer och få ytterligare exponering via våra kanaler. Syftet med att synas på Barnguiden är att locka fysiska besökare till en viss aktivitet eller ett evenemang. Våra standardpaket kostar mindre än 170 kronor i månaden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och skräddarsyr ett annonspaket åt dig.

 

Målgrupp

Barnguiden.com har barnaktiviteter och evenemang för barnfamiljer i åldern 0-12 år. Fyra av fem besökare är kvinnor i åldern 25-49 år. Vi når Barnfamiljer i hela landet med en unikt och nischat innehåll. Vi har idag cirka 14 000 besökare varje vecka som letar efter aktiviteter till barn. Dessa besökare tittar på i genomsnitt tre aktiviteter vardera. I genomsnitt stannar besökaren i nästan 5 minuter.

För barnaktiviteter, evenemang och barnkalas har vi följande grunderbjudande:

 

 

Barnaktivitet Evenemang Barnkalas
Närvaro på webben
Möjlig del i nyhetsbrev
Uppdatering 3gg/år
Anordna tävlingar
Uppdatering 5-10gg/år
Pris ex moms Enligt avtal Enligt avtal Enligt avtal
MÖJLIGA TILLVAL

 

– Bannerannonsering –

– Eget/delat nyhetsmail –

– Flera sidor (rabatt utgår) –

– Facebookexponering –

– Instagramexponering –

– Nativeannonsering –

Anordnar du barnkalas, läger, skolresor eller annat så skräddarsyr vi en exponeringslösning för dig. Vi är generellt flexibla när det gäller att hitta lösningar för just dig.
Kontakta oss för mer information
div>