Senast uppdaterad: december 19, 2016

Barnens scenSkåne län

Malmö

Barnens scen Malmö – Välkomna till Barnens scen! I Malmö Folkets Park ligger ett gult, runt hus. Förr i tiden var det här en dansbana, och det händer än i dag att folk knackar på för att fråga om här arrangeras dans.

Nuförtiden är huset dock vikt för barnkultur. Här kan man se teater, cirkus, musik, dans och mycket annat för barn. Med tonvikt på scenkonsterna ger vi alla barn i Malmö med omnejd möjlighet att ta del av ett varierande kulturutbud av högsta kvalité.

Under sommaren flyttar vi ut vår verksamhet i parken och gör ett hejdundrans familjeprogram tillsammans med Malmö Folkets Park – Superdupersommar. Då kan man ta del av barnkultur på olika scener runt om i parken. Är du intresserade av att veta mer om våra föreställningar, besök gärna vår webbsida för ett mer detaljerat program.

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Barnens scen

 

Öppettider

Öppettiderna på Barnens scen varierar beroende på föreställning och dag, för ett mer detaljerat program, vänligen besök vår webbsida.

 

 

Pris 

Biljettpriserna på Barnens scen varierar beroende på föreställning, för ett mer detaljerat program, vänligen besök vår webbsida.

 

 

Kontakt

Telefonnummer: 040 – 709 91

E-post: info@barnensscen.nu

 

 

Annat

  • Ålder: ALLA
  • Skötrum:  JA
  • Barnvagnsvänligt: JA
  • Café: JA
  • Restaurang: JA

 

 

Om restaurangen

Gården är framkomlig för barnvagnar, men de lämnas utanför våra restauranger. Restaurang, bageri, café, glassbar, kiosk och matbod. Vi serverar barn- och vuxenvänlig mat året om. Vi jobbar med svenska råvaror och klassiska, vällagade rätter. Vi tillverkar även egna delikatesser ur vårt bageri och kök, köp med dig något från gården hem!

Hitta till Barnens scen

 

Kollektivtrafik

Folkets Park ligger norr om Möllevångstorget och på promenadavstånd från Triangeln och Södervärn. Vill man åka buss, så är det enkelt och smidigt att ta buss nr 32 och nr 5 från Centralen. Dessa bussar stannar sedan utanför huvudentrén till Folkets Park i Malmö. Barnens scen ligger sedan mitt i parken.

 

 

Vägbeskrivning

Barnens scen ligger centralt i Malmö på Falsterbogatan 17.

 

 

Parkering

Om man kör bil ska man tänka på att vara ute i god tid då det ibland kan vara svårt att hitta parkering nära Folkets Park och Barnens scen. Det finns ett fåtal platser på Norra Parkgatan. På Falsterbogatan och Kristianstadgatan finns det fler platser, men på helger är det svårt att hitta plats även här. Närmsta parkeringshus är P-huset Leonard som ligger vid Möllevångtorget, infart via Claesgatan 6. P-huset Leonard är öppet alla dagar kl 07-23.

 

 

Adress

Falsterbogatan 17, Malmö