Senast uppdaterad: november 30, 2016

Boda Borg Skellefteå

Skellefteå

Boda Borg Skellefteå – Kom och ha roligt tillsammans! Boda Borg är passar för alla åldrar. Det är en lämplig familjeutflykt, där fysiska utmaningar blandas med knepiga gåtor där hela familjen måste hjälpas åt.

Insprängt i Vitberget, bara några kilometer norr om Skellefteå centrum, finns ett äventyrshus för alla åldrar. På Boda Borg kombineras fysisk utmaning med intellektuell skärpa, kreativitet och samarbete. Det finns 50 utmaningar allt från att klara fysiska klätterväggar till att överlista fotoceller.

Boda borg är lika lämpligt för barnfamiljen, svensexan och 50-årsfesten som för olika former av teambuilding och företagsevenemang, till exempel kick-off, klassresa eller helt enkelt för att ha en rolig och oförglömlig dag med familj och vänner. Boda Borg är öppet året runt och i anslutning till entrén finns ett café och restaurang.

Så här funkar det – Du och ditt lag öppnar dörrar. Bakom varje dörr finns en utmaning, tre till fyra utmaningar bildar en Quest/bana. Det handlar om att klara så många Questar som möjligt. Anläggningen är en ombyggd stridsledningscentral som skapar en mystisk inramning till de 50 rum som rymmer utmaningarna, uppdelade på 16 st Quests/banor.

Välkommen till Boda Borg, en lagsport för alla! Vi anordnar även barnkalas på Boda Borg Skellefteå.

Läs mer: Barnkalas på Boda Borg Skellefteå

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Boda Borg Skellefteå

 

Öppettider

Boda Borg Skellefteå har oftast följande öppettider, men för att vara helt säker, kontrollera vad som gäller den dag ni tänkt komma till oss på vår webbsida.

Måndag- Tisdag: 10.00-16.30

Onsdag: 10.00 – 21.00

Torsdag: 10.00 – 16.30

Fredag: 10.00 – 21.00

Lördag: 10 – 18.00

Söndag: 10.00 – 16.30

Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Nyårsafton och Nyårsdagen är det stängt.

Röda helgdagar har vi öppet som söndagar 10:00 – 16:30. Kontrollera gärna öppettiderna på vår webbsida.

 

 

Pris

  • Barn under 6 år: Gratis
  • Barn och vuxen, 2 timmar: 130 kr
  • Barn och vuxen, hela dagen: 180 kr

 

 

Kontakt

Telefonnummer: 0910 – 70 12 70

E-post: skelleftea@bodaborg.se

 

 

Annat

  • Ålder: 6-99
  • Skötrum:  NEJ
  • Barnvagnsvänligt: NEJ
  • Café: JA
  • Restaurang: NEJ

 

 

Om caféet

Till oss på Boda Borg behöver man inte komma bara för utmaningens skull. I vårt riddarcafé serverar vi nybakat kaffebröd, kondisbitar, godis och smörgåsar. Caféets öppettider är detsamma som anläggningens.

Hitta till Boda Borg Skellefteå

 

Vägbeskrivning

Boda Borg ligger inne i vitberget, bara 2 km norr om centrala Skellefteå. För att hitta oss åker ni efter E4 och svänger av mot vitbergsområdet. Följ slalomvägen mot vitbergstoppen. Efter slalomvägen finns det skyltar som guidar dig till oss. Ingången är strax norr om toppen på den norra sluttningen.

 

 

Parkering

Fri parkering finns vid ingången till Boda Borg.

 

 

Adress

Vitberget 10, 931 70 Skellefteå