Senast uppdaterad: november 30, 2016

Halmstad Aktivitetscenter

Halmstad

Halmstad Aktivitetscenter Hos oss hittar du aktiviteter som är perfekta för skolresan, barnkalaset eller en oförglömlig dag med familjen.

På Halmstad Aktivitetscenter finns möjlighet att köra Laserdome, Prison Island (tidigare Arosfortet), spela Black Pearl Golf eller utmana varandra i gladiatorkamp, allt i samma byggnad. Du kan även hyra våra minisegways.

Laserdome är en tuff och krävande aktivitet som passar alla, gammal som ung. Det är inte styrka utan snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmåga som är avgörande.

I Prison Island (tidigare Arosfortet) finns det celler som var och en innehåller en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbets-förmåga, i grupper om 3-5 personer. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som för stora och starka.

Prova på Black Pearl Golf. Bland pirater och gorillor i en blacklight miljö utmanar ni varandra på en 12-håls bana inspirerad av traditionella minigolf- och äventyrsgolfbanor. Skillnaden med Black Pearl Golf är att du kan använda en speciellt designad app för att få en väldigt annorlunda upplevelse. Du kan använda den till att föra protokoll på slagen för att sedan länka din fantastiska seger på sociala media. Samt använder ni den för den unika funktionen Crazy Spin som ger er slumpade utmaningar som gör golfrundan till en otroligt rolig och upplevelse.

Utmana varandra i galna grenar som en gigantisk uppblåst i en gladiatorkamp. Här ni kan välja mellan hinderbana, sumo, human football och bungee basket. Dela in er i två lag och förbered er på lika delar skratt, svett och förnedring. En stenhård, omutlig domare instruerar er inför varje moment och ser till att alla poäng – och alla försök till fusk – förs till protokollet.

På Halmstad Aktivitetscenter kan ni även hyra våra tuffa segways.

Här ordnar vi också barnkalas.

Läs mer: Barnkalas på Halmstad Aktivitetscenter

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Halmstads Aktivitetscenter

 

Öppettider

Halmstad Aktivitetscenter har följande öppettider

Måndag – fredag  15 – 20
Lördag 10 – 20
Söndag 10 – 18

 

 

Pris

Priserna varierar beroende på aktivitet, se vår webbsida för fullständig information. Här nedan listar vi priserna för vårt Laserdome.

 • 20 minuter – 80 kr
 • 40 minuter – 130 kr
 • 60 minuter – 160 kr

Slutet sällskap (För er som vill vara garanterat själva).

 • 20 minuter – 1440 kr
 • 40 minuter – 2340 kr
 • 60 minuter – 2880 kr

 

 

Kontakt

Telefonnummer: 035-21 47 00

E-post: halmstad@aktivitetscenter.nu

 

 

Annat

 • Ålder: 7-99
 • Skötrum:  JA
 • Barnvagnsvänligt: JA
 • Café: JA
 • Restaurang: NEJ

 

 

Om Caféet

Vi har ett mindre café med 20 platser där vi erbjuder enklare fika/förtäring så som glass, läsk, godis och korv med bröd.

Hitta till Halmstad Aktivitetscenter

 

 

Vägbeskrivning

Du hittar oss i Halmstad alldeles intill Nissan i Slottsmöllans Företagscentrum. När ni anländer till Slottsmöllan kommer ni fram till en rondell. I rondellen väljer ni avfarten med skylten Röd Info. Efter att ni har passerat parkeringen på högersidan tar ni höger nedför backen. Där ser ni vår entré.

 

 

Parkering

Ja.

 

 

Adress

Slottsmöllans Företagarcentrum, Slottsmöllevägen, Halmstad