Senast uppdaterad: november 30, 2016

Kättilsröd 4H-gård

Göteborg

Kättilsröd 4H-gård Göteborg – Välkommen till oss! På Kättilsröds 4H-gård är du som besökare välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Vi har kor, grisar, getter, får, hästar, kaniner, höns och ankor.

I trädgården kan du äta medhavd matsäck och på helgerna är vår självservering öppen och där kan du köpa kaffe, te, saft, bullar och kakor. Det går även bra att låna mikrovågsugn för att värma barnmat.

För de som vill komma ännu närmre djuren anordnas läger, studiebesök för grupper samt barnkalas. Du kan även gå med i 4H-klubben som träffas flera dagar och kvällar i veckan för att tillsammans sköta om djuren, baka och ha diverse andra aktiviteter.

På lör- och söndagar kl 13.00 har vi ponnyledning. Pris 30 kr/varv.

Läs mer: Barnkalas på Kättilsröd 4H-gård

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Kättilsröd 4H-gård

 

Öppettider

Öppettider

 

Måndag – fredag
8-17
Lördag – söndag
9.00 – 16.00

 

 

Pris

Det är gratis att besöka vår 4H-gård, däremot kostar det om man är en större grupp eller vill delta på något läger eller boka ett kalas hos oss eller annat.

 

 

Kontakt

Telefon: 031 – 550904

 

E-mail: kattilsrods4h@telia.com

 

 

Annat

  • Ålder: 0-99 år
  • Skötrum: NEJ
  • Barnvagnsvänligt: JA, barnvagnen får dock inte tas med in i ladugården.
  • Café: NEJ
  • Restaurang: NEJ

 

 

Om Restaurangen / Caféet

Lördagar och söndagar har vi lättare servering med kaffe, te, saft, bulle, sockerkaka och småkaka. Övriga dagar går det bra att ta med eget fika om man vill fika här.

 

Hitta till Kättilsröds 4H-gård

 

Kollektivtrafik

Ta Buss 17 mot Tuve till hållplats Hinnebäcksgatan (som är ändhållsplatsen), promenadväg finns från ishallen genom parken eller så följer man bilvägen på trottoaren tills man ser gården på vänster sida.

 

 

Vägbeskrivning

Se karta.

 

 

Parkering

Hos oss finns ungefär 20 parkeringsplatser. Är det fullt på vår parkering kan man parkera vid Tuve ishall och gå hit, det tar ca 15 minuter.

 

 

Adress

Västra Tuvevägen 100, Göteborg