Senast uppdaterad: januari 5, 2017

Klättercentret AkallaStockholms län

Akalla / Kista

Välkommen till Klättercentret Akalla! Barn- och ungdomsverksamheten har varit en viktig del av Klättercentret ända sedan starten. Vår målsättning är att hos oss skall alla kunna klättra och trivas under säkra och roliga former oavsett ålder eller tidigare klättererfarenhet. Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé.

På Klättercentret i Akalla får du förstklassig klättring i inspirerande miljö. Här finns många trogna och återkommande kunder som tillsammans med personalen skapar en trivsam miljö. Här finns plats för hela familjen. En klätterhall är en spännande och rolig miljö. Det är också en farlig miljö. Du som vuxen har ett ansvar för både barnens och din egen säkerhet. Därför måste du se till att reglerna följs. Vi ser därför att du är en vuxen per barn.

Om klättring är nytt för dig och du vill prova det på ett säkert och inspirerande sätt, så rekommenderar vi vår Prova-på kurs. Du får i grupp testa klättring med en instruktör som vägleder och säkrar dig. Allt för att du skall få testa så mycket klättring som möjligt.

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Klättercentret Akalla

 

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 10.00-20.00

 

 

Pris

Engångsbesök

I våra entréavgifter ingår inte hjälp med säkring.
Entréavgift:
Vuxen: 145:-
Vuxen före kl. 16 vardagar: 90:-
Junior: 90:-
Familjeentré: 520:-

Hyrutrustning

Klätterskor: 40:-
Sele: 25:-
Rebroms: 25:-

Uppklättring

Grönt Kort: 60:-
Rött Kort: 120:-

 

 

Kontakt

Telefon: 08-730 00 93

 

 

Annat

  • Ålder: 7-99år
  • Skötrum: JA.
  • Barnvagnsvänligt: JA.
  • Café: JA.
  • Restaurang: NEJ.

 

 

Om restaurang / café

Ta en paus! Unna dig en stunds avkoppling. På Klättercentret Akalla har vi ett brett utbud av mat och fika. Vi har egengjorda grillmackor, matiga grytor och suveräna soppor. Vill du fika har vi förutom gott kaffe och te, även läsk och smaksatt vatten. Till det finns det massor av spännande bars, nötter och andra trevliga alternativ.

 

Hitta till Klättercentret Akalla

 

Vägbeskrivning

Se kartan.

 

 

Parkering

Finns i närheten.

 

 

Adress

Vandagatan 3, 164 74 Kista