Senast uppdaterad: januari 5, 2017

Klättercentret SolnaStockholms län

Solna

Välkommen till Klättercentret i Solna! Barn- och ungdomsverksamheten har alltid varit en viktig del av Klättercentret ända sedan starten. Vår målsättning är att hos oss skall alla kunna klättra och trivas under säkra och roliga former oavsett ålder eller tidigare klättererfarenhet.

Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé.

Klättercentret i Solna är beläget mitt emellan Solna centrum och Fridhemsplan i Hagalunds industriområde. I snart ett decennium har vi funnits här och senast våren 2012 totalrenoverade vi klättringen, omklädningsrummen och de gemensamma ytorna.

Kom på företagsevent, eller barnkalas, testa klättring eller köp ett medlemskap. Hos oss får du din roligaste träningsupplevelse paketerad i en skön atmosfär. Under skolloven (ej sommaren) anordnar vi vår mycket uppskattade skollovs

Prova På under dagtid – en aktivitet som passar bra för både barn och vuxna. Hos oss kan ni även boka upp er på en familjekurs. Kursen är sammansatt för att du som förälder skall lära dig att säkra ditt klättrande barn. Den är avsedd för föräldrar som inte vill klättra själva, men som har barn som klättrar och ännu är för unga för att säkra själva.

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Klättercentret Solna

 

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 10.00-20.00

 

 

Pris

För priser för medlemskap se webbsidan via länken nedan.

Pris engångsbesök

I våra entréavgifter ingår inte hjälp med säkring.
Entréavgift:
Vuxen: 145:-
Vuxen före kl. 16 vardagar: 90:-
Junior: 90:-
Familjeentré: 520:-

Hyrutrustning

Klätterskor: 40:-
Sele: 25:-
Rebroms: 25:-

Uppklättring

Grönt Kort: 60:-
Rött Kort: 120:-

 

 

Kontakt

Telefon: 08-730 00 93
I första hand måndag-fredag kl 12.00-17.00.

E-post: solna@klattercentret.se

 

 

Annat

  • Ålder: 7-99år
  • Skötrum: JA.
  • Barnvagnsvänligt: JA.
  • Café: JA.
  • Restaurang: NEJ.

 

 

Om restaurang / café

Ta en paus! Unna dig en stunds avkoppling. På Klättercentret i Solna har vi ett brett utbud av mat och fika. Vi har egengjorda grillmackor, matiga grytor och suveräna soppor. Till grytorna och sopporna finns även möjligheten att bröd eller färdigkokta ägg. Vill du fika har vi förutom gott kaffe och te, även läsk och smaksatt vatten. Till det finns det massor av spännande energy bars och vår egengjorda chokladbollar.

 

Hitta till Klättercentret Solna

 

Kollektivtrafik

Banvaktsvägen ligger i Hagalunds industriområde i Solna. Du kan enkelt ta dig dit kommunalt med buss (2 min gång från busshållsplats Industrivägen), eller med T-bana Solna centrum och pendeltåg Solna station (ca 15 min gångavstånd från båda).

 

 

Vägbeskrivning

Se kartan.

 

 

Parkering

Längs gatorna. Betala med mynt eller bensinkort.

 

 

Adress

Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna