Senast uppdaterad: januari 5, 2017

Klättercentret TelefonplanStockholms län

Hägersten

Välkommen till Klättercentret Telefonplan! Barn- och ungdomsverksamheten har varit en viktig del av Klättercentret ända sedan starten. Vår målsättning är att hos oss skall alla kunna klättra och trivas under säkra och roliga former oavsett ålder eller tidigare klättererfarenhet.

Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé.

På Klättercentret på Telefonplan får du förstklassig klättring i inspirerande miljö. Anläggningen är Sveriges nationalarena för klättring och rymmer både speedvägg och höghöjdsbana. Här finns många trogna och återkommande kunder som tillsammans med personalen skapar en trivsam miljö. Här finns plats för hela familjen. Med nära till både bussar och tunnelbana, samt gratis parkering är det lätt att besöka oss.

Under loven anordnar vi vår mycket uppskattade Skollovs Prova På, en aktivitet som passar bra för både barn och vuxna, samt skollovsläger för barn. Hos oss kan ni även boka upp er på en familjekurs. Familjekursen är för föräldrar som vill lära sig att säkra sitt klättrande barn. Den är avsedd för föräldrar som inte vill klättra själva, men som har barn som klättrar och ännu är för unga för att säkra själva.

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Klättercentret Telefonplan

 

Öppettider

Vardagar kl 09.00-22.00
Helger kl 10.00-20.00

 

 

Pris

Engångsbesök

I våra entréavgifter ingår inte hjälp med säkring.
Entréavgift:
Vuxen: 145:-
Vuxen före kl. 16 vardagar: 90:-
Junior: 90:-
Familjeentré: 520:-

 

 

Kontakt

Telefon: 08-730 00 93

 

 

Annat

  • Ålder: 7-99år
  • Skötrum: JA.
  • Barnvagnsvänligt: JA.
  • Café: JA.
  • Restaurang: NEJ.

 

 

Om restaurang / café

Ta en paus! Unna dig en stunds avkoppling. På Klättercentret Telefonplan har vi ett brett utbud av mat och fika. Vi har egengjorda grillmackor, matiga grytor och suveräna soppor. Vill du fika har vi förutom gott kaffe och te, även läsk och smaksatt vatten. Till det finns det massor av spännande bars, nötter och andra trevliga alternativ.

 

Hitta till Klättercentret Telefonplan

 

Kollektivtrafik

Tunnelbana eller buss till Telefonplan sedan ca 5 minuters gångavstånd.

 

 

Vägbeskrivning

Se kartan.

 

 

Parkering

Gratis 1 timme med p-skiva. Fråga oss efter särskilt parkeringstillstånd för 3-timmarsparkering.

 

 

Adress

Tellusgången 22-24, 126 37 Hägersten