Senast uppdaterad: januari 14, 2017

Pantomimteatern

Stockholm

Pantomimteatern. Mimen talar inte till örat – den talar till känslan. Pantomimteatern vänder sig i första hand till barn, men med ett varierat utbud vill vi även engagera en vuxen publik. Föreställningarna spelas på vår fasta scen, Teater Påfågeln i Stockholm, samt på turné i hela landet under stor del av året. Vi gör även projekt i skolor, skapande skola, där vi i samband med föreställningar undervisar i mim och kroppsspråk.

Pantomimteaterns föreställningar utgår från kroppens eget språk och kännetecknas av värme, humor och respekt för sin publik. I samverkan med ljus, ljud, mask, scenografi och inte minst musik gestaltas en berättelse med många bottnar, ofta med utgångspunkt i kända teman. Den visuella formen passar såväl barn som vuxna samt de som saknar ett utvecklat verbalt språk.

Påfågeln har inget eget café eller restaurang, men i samband med våra helgföreställningar finns enklare fika, kaffe, the, saft och kakor till försäljning.

Boka dina biljetter på www.pantomimteatern.se eller förboka via telefon på 08 – 31 54 64. Det går alltid bra att köpa biljetter direkt i dörren. Men tänk då på att det är en chansning om föreställningen är utsåld. Ta med dig kontanter, vi tar tyvärr inte kort.

På lördagar under våren spelas det teater på barn på Påfågeln. Här läser du mer om Barnlördagar på Påfågeln.

För aktuella föreställningar klicka nedan på ”Besök arrangörens webbsida.”

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Pantomimteatern

 

Öppettider

Vardagar 9.00 – 17.00.

Kassan på Påfågeln öppnar en tim före föreställningar på helgen, i samband med skolföreställningar på vardagar öppnar den ca 30 min innan.

 

 

Pris

Se respektive föreställning för aktuellt pris då det varierar.

 

 

Kontakt

Info(a)pantomimteatern.se eller via telefon på 08 – 31 54 64.

 

 

Annat

  • Ålder: 3-99 år
  • Skötrum: NEJ
  • Barnvagnsvänligt: JA
  • Café: NEJ
  • Restaurang: NEJ

 

 

Om restaurangen / Caféet

Påfågeln har inget eget café eller restaurang, men i samband med våra helgföreställningar finns enklare fika, kaffe, the, saft och kakor till försäljning.

 

Hitta till Pantomimteatern

 

Kollektivtrafik

Med tunnelbana: Grön linje till S:t Eriksplan. Med buss: nr 4 el 3 till S:t Eriksplan, c:a 60 m att gå från S:t Eriksplan. Med pendeln till Karlberg, c:a 5-10 min promenad till teatern.

 

 

Vägbeskrivning

Se karta

 

 

Parkering

Ingen parkering tillhör teatern, men det finns parkering i närheten.

 

 

Adress

Scen: Påfågeln, S:t Eriksgatan 84, Stockholm