Senast uppdaterad: maj 17, 2017

Siggesta Gård

Värmdö

Siggesta Gård – en dag på landet fast nära stan! Ät gott med hela familjen, kom ut på gården och lek i det gröna, spela Äventyrsgolf på Värmdö Runt, en tematiserad minigolf där varje hål är en miniatyr av en Värmdö-sevärdhet. Titta på och klappa gårdens djur, bl a minigrisar, getter, killingar, får, kaniner, höns och en hästar.

Vem är familjens bästa fotbollsgolfare? Testa fotbollsgolf på en riktig golfbana med tee, bunkrar, dammar, hinder och en snygg green. Det finns mycket att göra på vår gård! En skogshinderbana vad är det? Vi har byggt en hinderbana i skogen som består av ett antal aktiviteter i lite olika svårighetsgrad för att passa alla åldrar. Banan är byggd i en fantastisk skogsdunge där du och din familj, dina vänner eller ditt företag inte bara får spänning och aktivitet utan också en naturupplevelse.

För de minsta har vi byggt några kojor och älgar att klättra på och vi vill gärna ha hjälp att bygga fler kojor i skogen. För de äldre barnen och vuxna finns det bland annat en parallellbana som ni kan utmana varandra på. På åkrarna och ängarna kring vår gård har det odlats sedan urminnes tider.

Idag brukar våra bönder marken för odling av korn, vete och raps, sedan betar ju såklart också våra djur på vår mark. Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Varför inte boka övernattning med hela familjen i sommar på Siggesta Gård? Under sommarlovet har vi extra förmånliga priser. Välkommen!

Läs mer: Barnkalas på Siggesta gård

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Siggesta Gård

 

Öppettider

Siggesta gård har följande öppettider

Fredagar & lördagar 9 – 21
Söndagar 9 – 16
Övriga dagar 9 – 15

Skogshinderbanan är öppen varje dag.

 

 

Pris Siggesta gård

Vill du prova på alla aktiviteterna för barn på Siggesta gård så rekommenderar vi att ni köper ett aktivitetsband.

  • Aktivitetsband: barn 110 kr vuxen 175 kr.
  • En aktivitet: barn 60 kr vuxen 75 kr.
  • Du kan betala i alla öppna kassor.

 

Kontakt

Telefonnummer: Gården 08-56280100 eller restaurangen 08-56280111

E-post: boka@siggestagard.se

 

 

Annat

  • Ålder: ALLA
  • Skötrum:  JA
  • Barnvagnsvänligt: JA
  • Café: JA
  • Restaurang: JA

 

Om restaurangen

Gården är framkomlig för barnvagnar, men de lämnas utanför våra restauranger. Restaurang, bageri, café, glassbar, kiosk och matbod. Vi serverar barn- och vuxenvänlig mat året om. Vi jobbar med svenska råvaror och klassiska, vällagade rätter. Vi tillverkar även egna delikatesser ur vårt bageri och kök, köp med dig något från gården hem!

Hitta till Siggesta gård

 

Kollektivtrafik

Buss 437 eller 439 från Slussen. Vissa turer trafikeras bara från Kolvik, ta buss 474 mot Hemmesta och byt till 437 eller 439 i Kolvik. Bussen stannar på gårdsplan, hållplats Siggesta.

 

 

Vägbeskrivning

Bilväg från Stockholm, Nacka och Värmdö: Väg 222 från Slussen mot Värmdö, vänster efter Hemmesta mot Vaxholm. 3 km efter Värmdö Kyrka. Bilväg från Vaxholm: Via färja över Rindö och Oxdjupet till Värmdö. Efter färjeläget, via Stenslätten, mot Hemmesta/Gustavsberg ca 7 km. (Siggesta Gård på vänster sida, efter stort magasin.)

 

 

Parkering

Vi har gott om parkeringsplatser, parkeringen är gratis. Vid större evenemang och marknader (t.ex. Valborg och Skördemarknad) tar vi en parkeringsavgift på 40 kr/bil och då kan antalet platser fort gå åt.

 

 

Adress

Nilsgatan 3, Värmdö