Senast uppdaterad: december 28, 2016

TosselillaSkåne län

Välkommen till Tosselilla Sommarland i Skåne! Nöjesfält och äventyrsbad för hela familjen! Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har ett jättestort vattenland med flera vattenrutschkanor, tivoliland med berg-och-dalbanor och karuseller för hela familjen och motorland med go-cart, Segway och bumperbåtar.

Här finns tamdjur, gigantiska klätterborgar, grillplatser och massor av andra aktiviteter för såväl stora som små. Kom och åk Europas längsta och snabbaste ProRacer, Hyper, med en fallhöjd på 18 meter, en åksträcka på 115 meter och en hastighet på ca 50 km i timmen. Utmana dig själv och dina vänner om bästa tiden.

Det finns många anledningar till att Tosselilla har fördubblat antalet besökare de senaste åren. Ett skäl är säkert att det erbjuds massor att göra för alla åldrar. Kort sagt, här är laddat med skoj för hela familjen.

Välkommen till Tosselilla!

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Tosselilla

 

Öppettider

Tosselilla öppnar för säsongen med Barnens Dag helgen 28-29 maj! Öppettider varierar så kontrollera alltid dagens öppettider via länken längre ner.

 

 

Pris

Lågsäsong
28 maj-1 juli
Entré (1 dag) 250 kr
Entré (2 dagar**) 350 kr
Barn Seniorbiljett >60 år 135 kr
Rullstolsburen 135 kr
Entré eftermiddag*** 200 kr

 

Högsäsong
2 juli- 14 aug
Entré (1 dag) 300 kr
Entré (2 dagar**) 400 kr
Barn Seniorbiljett >60 år 135 kr
Rullstolsburen 135 kr
Entré eftermiddag*** 240 kr

Boka gärna era biljetter via vår onlinetjänst, då får ni 15 kr rabatt per biljett och slipper dessutom köa lika länge när ni kommer till parken.

 

 

Kontakt

Telefon: 0417-14040
E-post info@tosselilla.se

 

 

Annat

  • Ålder: 0-99 år
  • Skötrum: JA
  • Barnvagnsvänligt: JA
  • Café: JA
  • Restaurang: JA

 

 

Restaurang / Café

Hamburgerian, Tivoligrillen, Tossegrillen, Pizza- och Kaffestugan, kiosker och glassbarer finns med de mest populära rätterna. På Tosselilla är du även välkommen att ta med egen matsäck. Vill man grilla kan vi erbjuda natursköna grillplatser.

 

Hitta till Tosselilla

 

Kollektivtrafik

För information om bussar & tåg, gå in på www.skanetrafiken.se.

 

 

Vägbeskrivning

Det tar cirka 40 min från Lund och 50 min från Malmö respektive Kristianstad att ta sig till Tosselilla. När man når Tomelilla är Tosselilla väl skyltat. Från Malmö kör du lättast via Staffanstorp, Dalby och Sjöbo. När man kommer ifrån nordvästra Skåne är det närmast att snedda via Höör, Hörby och Sjöbo.

 

 

Parkering

Gratis i direkt anslutning till entrén. Speciell bussparkering finns. Handikapp parkering närmast entrén.

 

 

Adress

Svampakorset, 27 97 Tomelilla