Barnaktiviteter

Aktiviteter för barn

Barnaktiviteter inkluderar alla permanenta aktivitetscentra som riktar sig till barn och familjer. Här hittar du information om lekland med lek för barn i alla åldrar, museum som är kul för barn och t ex har familjevisningar, skapande verkstad och barnbio. Du hittar också cirkus, dans och konserter för barn och familj. Ska ni åka på semester eller utflykt med barnen så hittar ni massor med tips på ställen här. Barnkultur finns under rubriker som Teater, Bio, Museum och Teknik & Vetenskap. Under rubriken Djur och natur finns djurparker, 4H-gårdar, zoo och andra mysiga ställen som är kul utflyktsmål för barnfamiljer. Vi vill göra det lätt för er att ha roligt med barnen!

Söker du någon specifik barnaktivitet så finns det på barnguiden en effektiv sökfunktion för att förenkla för dig att hitta kul barnaktiviteter och familjeaktiviteter som passar just för er. Ni kanske vill att det ska gå att parkera, att man ska få ta med barnvagnen in eller att det ska finnas mat eller tilltugg. Detta kan du enkelt välja och filtrera på  via sökfunktionen. Man kan också välja vilka åldrar på barnen aktiviteterna ska passa för och självklart finns det även möjlighet att välja vilken typ av barnaktivitet samt län och kommun.

På skolloven (höstlov, jullov, sportlov, påsklov och sommarlov) finns det alltid extra mycket kul på gång. Du hittar informationen om olika barnaktiviteter hos oss!

Tipsa oss om barnaktiviteter

Vi är alltid intresserade av tips på barnaktiviteter som är kul för barn och familj som inte finns med i barnguiden.com ännu. Känner du till något kul lekland, äventyrsbad, museum, barnteater, barnskidåkning, djurpark, utflyktsmål, barnkalas eller annat som barnen uppskattar så skicka ett mail till oss på barnguiden(at)barnguiden.com.

Sätt nu fart och hitta kul barnaktiviteter så att du och barnen kan få en riktigt rolig dag.

 

 

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.