Evenemang för barn

Evenemang för barn som pågår just nu

Evenemang för barn och familj är tillfälliga aktiviteter som pågår under en begränsad tid. Barnguiden presenterar en mängd olika evenemang för barn inom kategorierna; Föreställningar, Marknader, Mässor och mycket mer. Alla de evenemang vi presenterar passar utmärkt för hela familjen.

 

Här nedan har vi samlat evenemang för barn och familj som gör det lätt att ha kul. Du kan enkelt filtrera för att hitta någon i det län eller den kommun där du letar evenemang. På Barnguidens evenemangssidor kan du hitta familjeevenemang som du säkert hört talas om tidigare eller hitta något helt nytt, men som är lämpligt för barn. Evenemang som barnteater, shower, kreativa aktiviteter och idrottsevenemang för hela familjen.

 

Barnguiden.com har som målsättning att samla evenemang för barn och familj från hela landet. Flest evenemang finns det dock i våra största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos oss kan du alltid hitta information om aktuella evenemang för barn och familj. Titta gärna in regelbundet för att se vad som händer just idag. Ett tips är även att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få vårt månadsmail med de mest aktuella evenemangen där du bor.

 

Filtrera

Tipsa oss

Barnguiden.com är en informationssajt med info om kul evenemang för barn, barnaktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Här finns också tips om ställen för barnkalaset, läger för barn och resmål för skolresor. Med hjälp av barnguiden.com kan du hitta information om alla möjliga barnaktiviteter - både barnkultur, lek, rörelse och utflyktsmål - på ett ställe. Perfekt när förskolan har stängt, barnen är uttråkade eller det är dags för en utflykt. Du kan också söka på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med för barn och familj samt information om barnkalas, läger och skolresor. Har vi missat något? Skicka oss då ett mail och tipsa oss.