Senast uppdaterad: december 12, 2016

Cirkus ScottTurnerande

Hela landet

Nu är sommarsäsongens cirkus slut och vi laddar om för nästa föreställning. Vi ses!

I 78 år har Cirkus Scott välkomnat sin publik – och nu är det äntligen dags att resa tältet igen. Det är dags att trollbinda er med en helt ny show, dags att bjuda er på helt nya överraskningar!

För det är just det jag vill: överraska. I min värld – cirkusvärlden – är allt möjligt. Jag vägrar låta mig begränsas av tveksamheter eller skepsis. Jag är en visionär och jag älskar galna idéer.  Ju galnare de är, desto mer välkomnar jag dem!

Så vad skiljer dagens Cirkus Scott från den cirkus mina förfäder grundade?

Till att börja med är vi mycket mer än bara en cirkus idag.  Vi har dels grundat en framgångsrik eventverksamhet mot företag, dels instiftat en hel liten cirkuspark till barnen i anslutning till cirkustältet. En annan stor skillnad är det värde vi sätter i att skapa unika cirkusshower. Varje år reser jag personligen runtom i världen för att rekrytera helt nya artister till en helt ny föreställning. Vår cirkus tar sig nya uttryck för varje år, den är aldrig helt densamma. Vi ser också till att varje show har en röd tråd, en historia, som både barn och vuxna kan relatera till och uppskatta.

Vi gör allt detta för att fortsätta överraska, för att aldrig någonsin bli tråkiga eller förutsägbara. När ni sett årets föreställning ska ni vilja komma tillbaka nästa år. Inte för att se samma show igen utan för att förra årets var så bra att ni undrar vad vi hittat på härnäst!

Tidigare år: 

2016

Cirkus skott och Babblarna – höstens succéföreställning 2016

Babblarna ger sig ut på sitt livs största resa. För under cirkuskupolen är allt möjligt. Babblarna kommer tillsammans med Robert Bronett, spännande artister och akrobater, hästar och hundar framföra sina superhits och få hela tältet att gunga!

2015

Cirkus Scott och Elefantmysteriet – sommarturné 2015 Någon har lämnat ett fotavtryck utanför cirkustältet. Avtrycket är otvetydigt ett avtryck av en elefant! Men på Cirkus Scott har vi ju inga elefanter? Vem kan då ha lämnat avtrycket? Kom med och hjälp Robert och hans vänner lösa mysteriet i sommarens roligaste cirkusäventyr fyllt till bredden med bland annat: ✩ SKRATT och roliga upptåg med vår Clown Mingo ✩ SPÄNNING med 6 motorcyklar körandes som bålgetingar i en minimal stålglob ✩ FÖRÄLSKELSE när Mr Dalmatin svävar in med sina Ponnyer och Dalmatiner-hundar ✩ GRACE när världens bästa flygande trapetsnummer upphäver tyngdlagen genom att sväva från trapets till trapets ✩ VIGHET när våra kontortionister vänder ut och in på sina kroppar ✩ EXTREMSPORT när vår trickcyklist gör dödsföraktande stunts med sin mountainbike ✩ SKÖNHET när vår Scottdansare fyller manegen ✩ LJUDTRYCK med vårt liveband och duktiga sångare ✩ 100% UNDERHÅLLNING fylld med Glädje, Humor och Spänning presenterat av Robert Bronett Missa inte sommarens häftigaste och roligaste show för hela familjen – Cirkus Scott och Elefantmysteriet! Nyhet: I år kan du även köpa dina biljetter på bemannade Preem-stationer. För biljetter och mer information besök www.cirkusscott.se. Välkommen!

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Cirkus Skott

 

Öppettider

Premiär i vår. Vi återkommer med turnéprogram.

 

 

Pris

Pris kommer när föreställningen närmar sig.

 

 

Kontakt

Telefon: 08 – 667 09 80

 

 

Annat

  • Ålder: 0-99 år
  • Skötrum: NEJ
  • Barnvagnsvänligt: NJA. Inne i cirkusparken är barnvagn tillåtet men i själva föreställningstältet kan vi av utrymmningsskäl inte tillåta barnvagnar. Uppställningsplats för barnvagnar finns inne i foajén.
  • Café: JA. Det finns lättare förtäring som varmkorv, popcorn och sockervadd, varma och kalla drycker och annat smått och gott.
  • Restaurang: NEJ

 

 

Handikapinformation

Ledsagare till rörelseförhindrade och rullstolsbundna får också sitta på speciella handikapplatser till ett pris av 360 kr. Boka dina biljetter genom att ringa oss på 08-667 09 80. För personer som använder rullstol finns det tillgång till speciella handikapplatser till ett pris av 360 kr. Boka dina biljetter genom att ringa oss på 08-667 09 80.