Senast uppdaterad: mars 15, 2017

Nallekoncert med Malmö SymfoniOrkesterSkåne län

Malmö

En ung och kraftfull orkester… Malmö SymfoniOrkester grundades i Malmö 1925 och har verkat som renodlad symfoniorkester sedan 1991. Innan dess var uppdraget delat, orkestern verkade som opera- och symfoniorkester i staden. Idag är vi en av Sveriges ledande symfoniorkestrar.

I Malmö Live Konserthus presenteras ett rikt och mångskiftande konsertutbud för en stor och entusiastisk publik. Sommaren 2015 slog portarna upp till stadens nya mötesplats, Malmö Live. Dit flyttade Malmö SymfoniOrkester från Konserthuset. Våra älskade Nallekonserter flyttade givetvis med oss från Konserthuset till Malmö Live.

Ett enkelt och trevligt sätt för generationer att umgås och en möjlighet för dig att introducera dina barn och barnbarn in i den klassiska musikens värld. På ett lekfullt sätt tar vi barnen på största allvar i mötet med Malmö SymfoniOrkester.

Nytt för den här säsongen är att Nallekonserterna regisserats av Helena Röhr. Tillsammans med Helena går vi loss i konsertsalen. Under säsongen inspirerar Helena barn i alla åldrar att uppleva stor musik med hjälp av fantastiska Malmö SymfoniOrkester och Nalle. Och vilken ålder du än har, så får du gärna ta med din egen nalle eller mjukisdjur av vilken sort som helst!

Nallekonserter 2017

Humornalle

Kan musik vara rolig? Ja det tycker Nalle! Nalle och Malmö Symfoniorkester har grävt fram den roligaste musik som finns. Till sin hjälp har de Ayla Kabaca och clown-trollkarl-komikern Jens Molander. Kom och lyssna till symfonier som det inte går att sitta still till, sjung med i sånger om gurkor och pottor, förundras och skratta åt en alldeles ny version av Svansjön och allt spännande och roligt en kan göra med stor musik!

Datum: 4 februari 2017
Speltid: 11.00, 13.00, 15.00
Pris: 100-150 kr

Sagonalle

Det var en gång en jättefeg prins. Han letade efter en drake som blivit utbränd och ledsen. Som tur var dök en modig prinsessa upp och hjälpte honom leta. Tillsammans med Sanna Persson Halapi och Malmö SymfoniOrkester blandar Nalle samman de allra bästa sagorna som finns. Kom och var med om det stora äventyret!
Datum: 22 april 2017
Speltid: 11.00, 13.00, 15.00
Pris: 100-150 kr

Biljettbokning Boka dina biljetter via vår webbplats. Ta med dig ditt gosedjur så ses vi i Konserthuset!

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

NALLEKONSERTER

 

Öppettider

Telefon måndag-fredag 12-15.
Biljettcenter tisdag-torsdag 15-18.
Övriga tider stängt.

 

 

Pris

Pris mellan 100-150 kronor.

 

 

Kontakt

Telefon: 040-343500
Epost: biljettcenter@malmolive.se

 

 

Annat

  • Ålder: 4-7 år
  • Skötrum: JA
  • Barnvagnsvänligt: JA. Barnvagn kan placeras i foajén. Rekommenderad minimiålder till konserterna är 4 år.
  • Café: JA
  • Restaurang: JA

 

 

Restaurang / Café

Fin restaurang och många caféer i området.

 

Hitta till nallekonserten på Malmö live

 

Kollektivtrafik

Med tåg Malmö Live ligger mycket nära Centralstationen. Man promenerar hit längs kanalen i riktning mot Slottsparken på 5-10 min Med buss Buss 2,3 5,7 och 8 går till Malmö Live Konserthus. Hållplatserna heter Anna Linds plats eller Bagers plats och resan tar endast 3-4 min från Centralstationen På cykel Det finns gott om cykelvägar i Malmö och cykelställ i direkt anslutning till kvarteret och huset.

 

 

Vägbeskrivning

Se karta nedan

 

 

Parkering

Ett ordentligt utbud av parkeringsplatser finns att tillgå för dig som kör till Malmö Live. – P-huset Malmö Live Beringsgatan – P-huset Godsmagasiet, Södra Neptunigatan – P-huset Bagers Plats, Nordenskjöldsgatan

 

 

Adress

Dag Hammarskjölds torg 4, 205 80 Malmö