Senast uppdaterad: december 16, 2016

Barnkalas på JunibackenStockholms län

Stockholm

Barnkalas i Stockholm på Junibacken med föreställning och sagotåg!

Barnkalas går att boka tis-tors mellan kl 14.00 och 17.00. Kalaset inleds med mat i restaurangen, där ni har ett val av pannkakor med grädde och sylt alternativt köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt.

Övrig tid disponeras på egen hand i huset, ni kan se en av våra fantastiska teaterföreställningar, leka i våra utställningar och ta en tur med Sagotåget.

På utvägen får alla barn en godispåse med sig hem! Vi tar emot grupper om minst 15 (och max 25) glada barn.

Kalaset kostar 395 kr/barn, medföljande vuxna betalar inget inträde.

Läs mer: Junibacken

Boka kalas på Junibackan

Tel. direkt: 08-587 230 77
E-post: sara.andersson@junibacken.se

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Hitta till barnkalaset på Junibacken

 

Kollektivtrafik

Buss 67 går från Karlaplan. Kliv av på stationen som heter Nordiska Museet/Vasamuseet/Junibacken. Buss 69 går från T-Centralen. Kliv av på stationen som heter Djurgårdsbron, promenera över bron och ta sen första vägen in till höger (innan ni är framme vid Nordiska Museet) och följ skyltarna. Man kan också ta spårvagnen till Junibacken, linje 7 går från Kungsträdgården. Kliv av på stationen som heter Nordiska Museet/Vasamuseet/Junibacken.

Väljer du att ta tunnelbanan så är närmaste station Karlaplan på Östermalm. Därifrån är det drygt femton minuters promenad till Junibacken.

Det går även fint att åka båt till Junibacken, från Slussen kör Waxholmsbolaget Djurgårdsfärjan året runt. Under sommaren kan man också ta båt från Nybrokajen med Strömma Kanalbolaget och M/S Emelie går från Nybroviken, Hammarby Sjöstad och från Masthamnen vid Vikingterminalen.

 

 

Vägbeskrivning

Junibacken ligger på Djurgården i Stockholm, vid vattnet bakom Nordiska Museet och granne med Vasamuseet. Besöksadressen är Galärvarvsvägen 8, Stockholm.

 

 

Parkering

Junibacken har ingen egen parkering, men det finns en betalparkeringsplats direkt till höger efter Djurgårdsbron. Den ligger ungefär 100 meter från Junibacken och har 100 platser. (Här kan du endast betala med kontokort.)

 

 

Adress

Galärvarvsvägen 8