Senast uppdaterad: november 29, 2016

Halmstad Aktivitetscenter – Barnkalas

Boka barnkalas hos Halmstad Aktivitetscenter! Alla kalas har ett lägsta pris på 10 betalande. Vi har tre olika kalas att välja bland, Laserdome, Prison Island och Gladiatorkamp.

Boka barnkalas på Laserdome
Barnen ska vara mellan 7-12 år och max en vuxen får vara med. Kalaset tar ca 1,5 timme från och med att man har anlänt på plats. Vi har spelstarter varje hel timme och det räcker att man samlas 15 minuter innan, kommer man tidigare blir väntan olidlig för barnen.
Det är bra att man delar upp barnen i två lag innan första spelet ska börja. Ett rött och ett blått lag.

Man börjar med att spela 2 spel Laserdome, totalt 45 minuter, med en kort paus mellan spelen under den första timmen, därefter tar man sin förtäring. Sällskapsrummet har ni tillgång till från och med samlingstiden.

Vi har tre olika kalaspaket att välja mellan. I samtliga paket ingår ett sällskapsrum. Där finns långbord och kyl. Ni kan även få tillgång till micro och kokplatta.

KALAS 1 – 140kr/barn

– 45 min Laserdome. All förtäring och tillbehör tar ni med er själva.

KALAS 2 – 189kr/barn

– 45 min Laserdome. Ni får en dricka,  korv m bröd samt en Slush/barn.

KALAS 3 – 209kr/barn

– 45 min Laserdome, Ni får en dricka, korv m bröd samt en Slush och en godispåse, T-Shirt till födelsedagsbarnet och presentkort på 300kr till födelsedagsbarnet. (Gäller i 6 mån och kan utnyttjas mån-tors.)

Boka barnkalas på Prison Island 

Prison Island är Fångarna på Fortet i en modern tappning. Här samarbetar man igenom 28 utmanande celler där fysik, balanssinne, bollsinne och framförallt hjärnan testas. Vi rekommenderar en ålder på minst 10 år om barnen ska göra aktiviteten på egen hand. Vid lägre ålder rekommenderar vi att en vuxen följer med. En vuxen får gå med till samma pris som barnen. Lmplig älder är ca 10-13 år.

Barnen delas upp i lag på 3-5 personer. Under 2 timmar ska de lösa så många celler som möjligt för att få poäng. Efter aktiviteten har ni tillgång till ett rum bokat åt er. I sin helhet tar kalaset ca 3 timmar från och med att man är på plats till hemgång.  Som med våra övriga aktiviteter räcker det att man anländer 15 minuter innan bokad aktivitet.

Alla  priser gäller vid minst 10 betalande

KALAS 1 – 140kr/barn

-2 timmar på Prison Island och ett sällskapsrum bokat efter aktiviteten. Ni tar själva med er egen förtäring och nödvändiga tillbehör.

KALAS 2 – 189kr/barn

-2 timmar på Prison Island, sällskapsrum efter aktiviteten. Dryck, korv m. bröd och Slush ingår.

KALAS 3 – 209kr/barn

-2 timmar på Prison Island, sällskapsrum efter aktiviteten. Dryck, korv m. bröd, slush och en godispåse ingår. Utöver detta får födelsedagsbarnet en T-Shirt och ett presentkort på 300kr. (Gäller i 6 mån och kan utnyttjas mån-tors.)

Boka ett kalas med Gladiatorkamp

Här utmanar ni varandra i galna grenar som en gigantisk uppblåst HINDERBANA, SUMO, HUMAN FOOTBALL och BUNGEE BASKET

Ni har tillgång till Gladiatorkampen på egen hand under 1,5 h där ni själva agerar som spelledare. Därefter får ni ett sällskapsrum bokat i 45 min. Lämplig ålder är ca 8 – 12 år.

Alla  priser gäller vid minst 10 betalande.

KALAS 1 – 140kr/barn

– All förtäring och tillbehör tar ni med er själva.

KALAS 2 – 189kr/barn

– En dricka,  korv m bröd samt en Slush.

KALAS 3- 209kr/barn

– En dricka, korv m bröd samt en Slush och en godispåse. Födelsedagsbarnet får även ett presentkort på 300 kr. (Gäller i 6 mån och kan utnyttjas mån-tors.)

Bokar barnkalas gör ni på vår webbsida: https://bokning.aktivitetscenter.nu/

Telefon: 035-21 47 00

E-post: halmstad@aktivitetscenter.nu

Läs mer: Halmstad Aktivitetscenter

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Hitta till Halmstads Aktivitetscenter

Vägbeskrivning

Du hittar oss i Halmstad alldeles intill Nissan i Slottsmöllans Företagscentrum. När ni anländer till Slottsmöllan kommer ni fram till en rondell. I rondellen väljer ni avfarten med skylten Röd Info. Efter att ni har passerat parkeringen på högersidan tar ni höger nedför backen. Där ser ni vår entré.

Parkering

Ja.

Adress

Slottsmöllans Företagarcentrum, Slottsmöllevägen, Halmstad