Senast uppdaterad: januari 5, 2017

Klättercentret – Barnkalas

Solna, Akalla, Malmö

Barnkalas med klättring i Solna, Akalla och Malmö! De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret? Låt oss hjälpa dig att ordna en rolig upplevelse för ditt barn och hans/hennes kompisar. Utbildade instruktörer finns på plats för att säkra, motivera och ge hjälp till de barn som klättrar i topprep.

Efter klättringen dukar vi fram korv med bröd och saft till barnen, samt var sin godispåse. Kaffe och te ingår givetvis till de föräldrar som anordnar kalaset. Detta är ett mycket omtyckt arrangemang så ha god framförhållning när du bokar.

I schemat på vår webbsida kan du se vilka fasta tider i veckan vi tar emot barnkalas.

I Kalaspaketet ingår:

  • Två korv med bröd per barn
  • Saft
  • Godispåse (blandat, ca 100 g, kan innehålla spår av nötter och choklad)

Vi rekommenderar att barnen är i åldern 6 år och uppåt för att de skall få ut så mycket som möjligt av sitt kalas. Lämplig klädsel är T-shirt eller linne och ett par långa byxor. Sele ingår. Skor finns att hyra för 40 kr/par, men det går även bra att klättra i gymnastikskor för inomhusbruk (att klättra barfota är inte tillåtet).

Tidsåtgång: ca 2 tim, varav 90 min klättring. Priset är 250 kr/person (exklusive klätterskor), med minimipris 2 500 kr (i Malmö gäller 200 kr/person (exklusive klätterskor), med minimipris 2 000 kr). Vid avbokning senare än en vecka (7 dagar) innan debiteras hela beloppet. Antalet deltagare angivet en vecka (7 dagar) innan kursen är det antal som kommer debiteras.

Under terminerna är senaste starttid för kalas kl 15.00 på veckodagarna samt fasta tider enligt schema på vår hemsida. Många tränande i hallen gör att vi måste begränsa antalet barn beroende på tid.

Ring för mer information och för att boka:

Solna: 08-730 00 93 – Läs mer om: Klättercenter Solna.

Akalla: 08-730 00 93 – Läs mer om: Klättercenter Akalla.

Malmö: 040-655 85 05 – Läs mer om : Klättercenter Malmö

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+