Senast uppdaterad: december 22, 2016

The Little Gym Malmö – BarnkalasSkåne län

Malmö

Födelsedagskalas i Malmö på The Little Gym® – En dröm går i uppfyllelse! Drömmer du om att ditt barn ska få ett födelsedagskalas det aldrig glömmer, utan att själv behöva anordna det? Vi gör allt för att ditt barn och dess gäster ska få en oförglömlig upplevelse av denna mycket speciella dag.

För att du enkelt ska kunna anordna ett riktigt superkalas tar vi hand om allt: från att skriva inbjudningskorten, dekorera salen och förbereda kalaset, till att leda aktiviteterna och se till barnen under hela kalaset. På våra födelsedagskalas har ni hela lokalen för er själva. Där finns bara ditt barn och dess gäster, som tas om hand av våra dynamiska och kreativa ledare. Det börjar med en blandning av gymnastik och lekar, anpassat efter ålder. Vi använder barr, bom och matta samt några av de mindre redskapen som fallskärm, rockringar och bollar.

Efter ungefär en timmes kul i salen tar vi en paus för tårta eller annat gott som förberetts. Sedan avslutar vi med ytterligare en stund inne i salen. När det är kalas på The Little Gym har man stället för sig själv, barn och gäster får 100 % av vår uppmärksamhet.

Vi tar hand om alla detaljer… Ni behöver bara ta med barnen!

Vi står för:

– Inbjudningskort
– 2 gymnastikledare
– Ballonger och saft till alla
– En present till födelsedagsbarnet
– Förberedelser och städning

Du står för:

– Kalasglada barn
– Det ni vill äta
– tårta, korv, godis etc.
– Extra dryck eller tilltugg till föräldrar

Pris för barnkalas på The little gym Malmö

– Medlemmar 2 400 kr
– Icke Medlemmar 2 700 kr
– Extra halvtimme  500 kr
– Varje barn över 15 – 125 kr

Vi kan ta emot högst 24 barn. På kalas med en extra halvtimme ingår även studsmatta. Vi reserverar dag och tid så snart vi erhåller en deposition på 500 kr. Våra födelsedagskalas är för barn i 1-12 års ålder De anordnas framför allt på helgerna, men andra alternativ går att ordna. Tveka inte att ringa oss om du vill ha mer information! Du når oss på 040-151500.

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Hitta till barnkalaset på The little gym Malmö

 

Kollektivtrafik

Ta Buss 4 till Hyllie Kyrkoväg eller Götgatan.

 

 

Vägbeskrivning

Från Malmö, kör Kalkbrottsgatan, tag in på Limstensgatan därefter Limhamnsgårdens allé 25.

 

 

Parkering

Ja. Parkering finns i båda ändar av byggnaden.

 

 

Adress

Limhamnsgårdens allé 25, Limhamn.