Senast uppdaterad: januari 13, 2017

Spy:Co – spionkalasFlera orter

Hela Sverige

Vi ordnar födelsedagskalaset som garanterat blir en succé!

De nyblivna Spy:Co Agenterna får sitt uppdrag av agentchefen OCTAGON via länk. Där berättas bakgrunden till vad som har hänt och vad agenterna måste göra för att lösa ¨The Mission¨. Tillsammans och med modern teknik löser de uppdraget. Under uppdraget har barnen livekontakt med Spy:Co´s agenter på högkvarteret!

Kan de knäcka koden?

Vem är boven?

Lyckas Spy:Co´s nya barnagenter lösa ”The Mission” i tid…?

På kort tid har mer än 10.000 mycket nöjda barn runt om i landet haft Spy:Co kalas. Som förälder/arrangör får du ett komplett paket från oss och du behöver bara göra några få enkla saker. Från Spy:Co´s högkvarter ser vi till att allting fungerar. Ni kan ha kalaset hemma, i trädgården, i en park eller bara i kvarteret där ni bor. Enkelt!

  • Spy:Co Agentkalas är för både tjejer och killar i åldrarna 7-11 år.
  • Ni kan ha Spy:Co året runt och både utom- och inomhus.
  • Går att ordna i hela Sverige

 

Några kommentarer från föräldrar och barn:

”Bästa kalaset någonsin”  Johanna och Erik, 9 år

KANONBRA!!!  Stina 7år

”Roligt med aktivt kalas med samarbete som kul och viktig del!”
  Johan, pappa till Calle 10år

”En stor succé! Barnen var helsålda på idéen och inte helt säkra på om det var på riktigt eller inte. Att ringa högkvarteret och se filmerna är en höjdare!”  Björn, pappa till
 Tim 9år

”Rekommenderas  starkt!”  Angela, mamma till
 Teddy 8år

”Vi arrangerade ett Spy:Co kalas för hela klassen. Toppenarrangemang, barnen helt saliga! Jättebra koncept, bra förpackat och tydliga intruktioner gjorde det också lätt att ordna för
 oss som föräldrar”. Lucia & Jan, föräldrar till Oscar och Emma 8år

SUPERFANTASTISKT!
  Martina, mamma tilll Tilda 11år

”Tack! Vi återkommer nästa år igen :)”  Britta, mamma till Majken 9år

Spännande • Lärorikt • Samarbete • Aktivt

Mer information och bokning: www.spyco.se

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Mer om kalaset

Hur långt innan måste jag beställa Spy:Co´s kalaspaket?

Beställningen måste vara oss tillhanda senast 5 – 7 dagar (2 dagar vid express frakt) innan det valda datumet så vi kan bekräfta tid och datum. Då det kan bli fullbokat på helgerna så är det bra om vi får din beställning så fort som möjligt. Det underlättar också för föräldrar/arrangör om det finns tid för  att läsa igenom instruktionerna ordentligt innan kalaset.

 

Får föräldrar/arrangör intruktioner inför uppdraget?

Ja, med i Spy:Co paketet medföljer ett kuvert innehållande instruktioner för föräldrar/arrangör. Där finns också svaren på varje av de 10 frågekorten som agenterna/barnen måste hitta och svara på. Skulle barnen köra fast helt och inte förstå en fråga kan ni då enkelt hjälpa dem på traven!

 

Kan uppdragen genomföras både inne och ute?

Ni bestämmer själva beroende på årstid och vad ni tycker passar bäst. Ett agentuppdrag inomhus kan göras minst lika spännande som utomhus!
Sker det i dunkel belysning inomhus eller i skymningen /mörker utomhus så blir det riktigt spännande! Tänk på att rita/printa ut en bra (lagom svår) karta där de gömda frågekorten är markerade och numrerade så barnen vet i villken ordning de ska leta frågekorten.

 

Kan man ha ett Spy:Co party när det blivit mörkt ute?

Absolut! Uppdragen kan genomföras alla veckans dagar mellan kl.10.00 och 22.00. Ett uppdrag kan börja senast kl. 19.30.

 

Hur lång tid beräknas ett uppdrag ta?

Ett uppdrag kan variera i tid beroende på hur stort område barnen rör sig över (och hur snabba barnen är på att lösa uppdraget…) Vi brukar rekommendera att själva uppdraget ska ta mellan 1 1/2  —  2 1/2 timme.

Har du fler frågor?
Kontakta oss på kontakt@spyco.se