Senast uppdaterad: januari 3, 2017

Stadium Sports Camp

Norrköping & Halmstad

Klart du ska med! En vecka på Stadium Sports Camp är något alldeles speciellt.En vecka på Stadium Sports Camp är något alldeles speciellt. Fråga de över 80 000 glada deltagarna som vi har aktiverat sedan 1995.

Stadium Sports Camp är Sveriges största sportläger. Men egentligen handlar en campvecka om så mycket mer än bara sport. Det handlar också om allt det där som händer mellan träningarna. Upplevelser, gemenskap, polare – nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, idrottsprofiler och mycket mer.

Tjejer och killar mellan 11 och 14 år (året du fyller) är välkomna. Vecka 4 är även deltagare som fyller 15 år välkomna. Du är på Campen från söndag till lördag, dag- och nattetid.

 

Är du mellan 8-10 år kan du vara med på vår dagverksamhet Day Camp. Day Camp är en del av Sveriges största sportläger.Ett dagläger i Norrköping på Himmelstalundsområdet. Under tre dagar får du som mellan 8 och 10 år (året man fyller)  testa flera av Stadium Sports Camps huvudidrotter, träffa nya kompisar, uppleva Camp-andan och prova allt du vill i Activity Town. Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att få vara med, utan du väljer helt enkelt den huvudidrott som du gillar bäst. Träningen är anpassad för att alla deltagare ska utvecklas efter sin nivå.

Norrköping

Som deltagare väljer man en av våra 18 huvudsporter, och tillbringar sex dagar samt nätter hos oss med helpension.
Förutom att vi erbjuder ca 2 träningar per sport och dag erbjuder vi också aktiviteter på fritiden.

Halmstad

Du träffar dina ledare vid incheckningen första dagen inne i Halmstad Arena. Du får då veta vilken grupp du kommer att tillhöra och hur ditt schema kommer att se ut. Du kommer att utöva 8 st utan våra 10 huvudidrotter. Vilka det blir får du veta på plats i samband med incheckningen.

 

Läs mer om lägret via länken nedan:

Hjälp andra! Lämna en recension!
Svara på frågan: =+

Stadium Sports Camp

Det unika med Stadium Sports Camp

 

  • Sveriges största sport och upplevelseläger
    Vi satsar framförallt på bredd istället för elit – men alla, oavsett ambitioner och förkunskaper, ska känna att de utvecklas under en vecka på campen. Vi lever efter Stadiums vision om att inspirera till ett aktivt och hälsosamt liv.
  • Läget, området och faciliteterna
    Stadium Sports Camp finns, i Sverige, i både Norrköping och Halmstad. Genom samarbete med respektive stads kommun och rekreationsområde erbjuder båda städer ett unikt koncept där alla deltagare tillbringar hela sin vistelse hos oss på ett och samma område, allt från mat och logi till träningar och aktiviteter.
  • Mångfalden av idrotter representerade på ett och samma läger
    Totalt finns 21 olika idrotter representerade på Stadium Sports Camp 2017!